Monday, 28 September 2009

WWWW

In de vorige post maakte ik al melding van het evenement met de 4 W's. Nu moet ik zelf heel hard nadenken waar deze ook alweer voor staan. Even kijken hoever ik kom: Waanzinnige WOLabies Wonder Weekeinde. Hmm, ik ben niet zeker of de derde W klopt, die kan ook voor Wol staan uiteraard.
Afgelopen weekeinde werd het in ieder geval georganiseerd en het was geweldig! Al die aardige mensen heb ik nu in het echt ontmoet en gesproken, heel wat wol en wielen kunnen zien, veel kunnen leren, wat stash kunnen ruilen, belachelijk veel kadootjes gekregen, maar vooral heb ik van alles genoten.
Hier wat spinnenwielen op een rij


Kinderspel, de trampoline was erg favoriet.

Er was een ruil/ rommelmarkt. Een heel mooie gelegenheid om je eigen stash te kunnen ruilen tegen iets van andermans stash. Geen oplossing overigens voor mensen die proberen om hun voorraad te verminderen in plaats van groter te maken. ;-)

Dan waren er nog wat spullen te winnen, hetzij door verloting, hetzij door het Witte Olifanten Dobbelspel. Kan iemand me uitleggen wat gegomde zijde is? Nou ja, wat zijde is weet ik wel, maar het gegomde dus (is dit te volgen?).


En dan de goodiebags. Helemaal vol met pakjes. Hier een eerste indruk

En hier alles uitgepakt en bekeken. Wat een heerlijke verwennerij!

Alles wat schapig is, is trouwens speciaal voor mijn dochter gemaakt of gekocht, dat weet ze heel zeker!

Ik heb zowaar nog een klein stukje verder kunnen breien aan het projectje van dit moment, een paar sokken voor D. Alleen de boord moet nog gebreid worden.


Wat mij betreft was dit eerste WWWW bijzonder geslaagd. Volgend jaar weer?

2 comments:

Tucana's Dream said...

Zag er leuk uit!
Lang geleden dat ik nog eens op Wolabies ben gaan lezen *bloos*

Monique said...

Wat zijn we verwend he Lizet, ik vond het ook heel erg leuk.