Tuesday, 20 January 2009

Mooi, mooier, mooist!

Maar eens een postje in het Nederlands. :-)Voor wie het zich kan herinneren, bij het spinnewiel kwam er ook een prachtige streng handgeverfde merino door Judith. Nu heb ik daar al tot vervelens toe foto's van laten zien, en nu doe ik dat lekker nog een keer.

Het gaat dus om de bovenste, deze is nu eindelijk ook gesponnen. En MOOI geworden! Hier een tussendoor foto
Deze wol heb ik gesponnen met een Plan. Jawel, Plan met een Hoofdletter, want het is voor het eerst dat ik iets gesponnen heb met een project in mijn hoofd. De Drop Stitch Scarf. Zo mooi! Zeker in handgesponnen garen, kijk hier maar eens (beetje doorscrollen naar beneden).
Okay, ik moet nog veel leren, vooral gelijkmatig spinnen, toch ben ik bijzonder tevreden over het resultaat. 288 meter draad na navajo twijnen. Dat moet toch een leuke sjaal kunnen worden.
En omdat ik er zelf niet genoeg van kan krijgen, nog maar een foto!

9 comments:

MORGAN said...

dat wordt een pràchtige sjaal!!!! ik vind de kleurtjes super, en je hebt dat spinnen toch al onder de knie, zo lijkt me...

MORGAN said...

(welk spinnewiel is dat?)

Judith said...

Hoi Lizet,

Wauw, wat mooi! Het duurde even, maar dan heb je ook wat :o)

En dit is je 1e spinsel? Ik vind het stuitend goed gedaan, daar mag je met recht trots op zijn. 288 Meter Navajo-ply van 100 gram wol, petje af!

Ik ben heel benieuwd hoe je sjaal eruit gaat zien, ga je er snel aan beginnen? Het is een lekker snel en simpel patroon, met groots effect.

Doeg,
Judith

annita said...

Meer dan prachtig. De kleuren zijn zo mooi dat ze heel wat fotoos verdienen. Ik vind het prachtig gesponne, het wordt vast een supersjaal!!

Maia said...

Waw Lizet, heel mooi gesponnen! Dat gaat een zalige sjaal worden. Mijn eigen eerste draad is ongeveer 4 keer zo dik ongetwijnd, geloof ik ;-))

~RaenWa~ said...

I have no clue what you said but I love the colors

Christel said...

Prachtige kleuren, heel mooi gesponnen:)

Dat gaat een hele mooie sjaal worden

Darcys Knotty Knitter said...

Good Job:)Hugs Darcy

Heleen said...

Daar kun je met recht heel trots op zijn! Ik kan niet spinnen, weet dus niet hoe moeilijk het is, maar ik denk behoorlijk lastig, dus lijkt het mij knap gedaan. Maar ja, werken met wol zit jou geloof ik in het bloed.